Om os

Vi er et dansk/tysk par med dybe rødder i den charmerende kystlandsby Henne Kirkeby. Dette historiske sommerhus var Katharinas barndomshjem, hvor hun voksede op omgivet af de smukke enge og lyngheder ved den jyske vestkyst. Vi tog beslutningen om at overtage dette elskede familiesommerhus og gennemføre et to-årigt omfattende renoveringsprojekt for at genskabe det som vores egen feriebolig.

Så mange kære minder fandt sted her - lange somre tilbragt med vores to børn med at udforske haverne, løbe frit gennem engene, og vores familiehund kapløbe langs de nærliggende strande. At plukke vilde blomster og betragte de utrolige solnedgange over Vesterhavet skabte malerier-perfekte øjeblikke. Vi blev endda gift i den pittoreske kirke fra 1200-tallet midt i hjertet af Henne Kirkeby landsby!

At dele dette dybt personlige sted med andre som værter og give vidunderlige ferieoplevelser er nu vores passion. Sommerhuset er blevet kærligt forberedt til at være et sandt hyggehjem - enkelt men stilerent indrettet med klassisk dansk design efter dets totale istandsættelse. Mere end noget andet ønsker vi, at vores gæster oplever det langsomme liv, den afslappede rytme og den naturskønhed, der gør dette hjørne af Danmark så unikt og opfriskende. Det er vores store glæde at byde dig velkommen og give eventuelle lokale indsigter for at sikre et uforglemmelig ophold i dette hus fyldt med så mange særlige familieminder med vores børn og vores firbenede følgesvend. Vi glæder os til, at I skaber jeres egne mindeværdige øjeblikke her.

Katharina & Michael

regler

Check-In & Check-Out

  • Check-in er kl. 16.00. Vi har en nøgleboks, så du behøver ikke bekymre dig om sen ankomst!
  • Check-outer kl. 10.00 på din afrejsedag. Venligst læg nøglerne tilbage i nøgleboksen, før du tager afsted.

Rygning

  • Rygning er kun tilladt i haveområderne. Vi beder dig venligst smide alle cigaretskodder korrekt væk, før du tjekker ud.
  • Rygning er under ingen omstændigheder tilladt inde i sommerhuset.

Børn vil elske det her

  • Sommerhuset er absolut børnevenligt med masser af udendørs plads at rende og lege på!
  • Forældre, hold venligst et vågent øje med de små, når de udforsker de naturlige haveområder.

Vi elsker også at være vært for firbenede venner!

  • For at holde det behageligt for alle, beder vi blot om, at kæledyr holder sig væk fra senge og møbler.
  • Vi sætter også pris på, hvis du kan rydde op efter eventuelle efterladenskaber fra kæledyr i haven ved afrejse.

Uheld sker

  • Stress ikke, hvis noget bliver beskadiget - giv os bare besked, så kan vi tage os af det gennem vores forsikring. En ærlig besked hjælper virkelig!

Checking-out

  • Når det er tid til at tjekke ud, ville vi være meget taknemmelige, hvis du kunne starte opvaskemaskinen, tage skraldet ud og lægge brugte ting tilbage, hvor de hører til. Et ryddeligt ophold betyder en nem overgang for vores næste gæster!

Vi vil gerne have, at du føler dig hjemme. Hvis du har andre spørgsmål overhovedet, er du meget velkommen til at spørge! Vi ser frem til dit ophold.